Padok

Igen egyszerű kivitelű, olcsó de ugyanakkor a 6/4 colos cső lábaknak köszönhetően masszív típus. A lábakat betonfogó tüskékkel látjuk el a stabil kihelyezhetőség érdekében.

Az öntvény szerkezet letisztult formavilágának köszönhetően a modern városi környezetbe is jól beilleszthető ez a padtípus.

Műkő lábakat stílusában hozzáillő háttámlával láttuk el a kényelmesebb használhatóság érdekében. Masszív műkő lábak, melyek készülhetnek fehér, vagy szürke színű alapanyag felhasználásával tölgyből készült deszkákat fognak közre.

Masszív műkő lábak, melyek készülhetnek fehér, vagy szürke színű alapanyag felhasználásával tölgyből készült deszkákat fognak közre. A pad letisztult formavilága lehetővé teszi modern, városi környezetbe történő elhelyezését.

Ez a típus a légies megjelenése ellenére egy igen masszív pad, mely az öntvény lábak szerkezeti kialakításának köszönhető.
A pad lefogatása ez esetben is dűbel csavarokkal lehetséges, mely az öntvényben elhelyezett rögzítési pontokon keresztül lehetséges.

Díszes öntöttvas láb párra 10 cm szélességű, 5 cm vastagságú, 180 cm hosszúságú fenyődeszkák vannak két pár kapupánt csavarral felszerelve. A pad lábain fúratok találhatóak az egyszerű rögzíthetőség érdekében.

A lécek lucfenyőből készülnek, de igény szerint kemény fából is készülhetnek.
A pad könnyen összeszerelhető, de összeszerelt állapotban is rendelhető.
Kihelyezési mód: a pad lábain lyukak találhatók, amelyeken keresztül a pad Dűbel csavarokkal könnyedén rögzíthető.

Kecsesen ívelt formák teszik megjelenését elegánssá, ugyanakkor a dupla csavarkötésnek köszönhetően igen stabil típus. Fa felületeket festés előtt gombaölőszerrel kezeljük, majd az előre egyeztetett színben, többszöri csiszolással és festéssel adjuk meg a fának a kívánt színt.

Az acél padok legújabb modellje, amelyet az eredeti megjelenés és a kiváló minőségű kivitelezés jellemez.

Ez a típus egyszerű kivitelű, légies megjelenésű, de ugyanakkor masszív csővázas pad, mely játszóterek kedvelt parkberendezési tárgya. A pad vázát 5/4 colos cső képezi. A pad talpain furatok találhatóak a könnyebb kihelyezhetőség érdekében.

A Margitliget típusú paddal harmonizáló székek is rendelkezésre állnak parkok, játszóterek berendezésére.

Az öntvény lábak díszes kidolgozása és a pad íves karfája teszi igen tetszetőssé ezt a  különleges megjelenésű padot. A 10 cm széles lécek követik az öntvény szerkezet ergonomikus kialakítását, ami meglehetősen kényelmes ülőfelületet eredményez.

A díszes öntvény láb íves formáját követő lécezés igen tetszetős és rendkívül kényelmes ülőfelületet eredményez. A dupla csavar kötéseknek köszönhetően a pad lábai nem csak esztétikussá, hanem rendkívül masszívvá is teszik ezt a terméket.

A park típusú padokhoz anyagában és stílusában illeszkedő asztal és lóca is rendelhető, mely a padhoz hasonlóan dűbelezéssel rögzíthető.

A pad lábai 5/4 colos hajlított acélcsőből készülnek, melyek 180 cm hosszúságú, 5 cm vastagságú léceket fognak közre. A fenyő léceket gombaölőszerrel való kezelésük után két sor vastaglazúr festékréteggel kezelünk a kívánt színre.

Felszerelési mód: a pad úgy van kialakítva, hogy hajlító elemekkel állandóan rögzítse a kemény felületre.

Felszerelési mód: a pad úgy van kialakítva, hogy hajlító elemekkel állandóan rögzítse a kemény felületre.

Méltán igen népszerű típus, ahol az egyszerű elegancia tartós, masszív szerkezettel párosul.

A padokhoz anyagában és stílusában illeszkedő asztal és lóca is rendelhető, mely a padhoz hasonlóan dűbelezéssel rögzíthető.

A letisztult formavilágú öntvény lábaknak köszönhetően modern tervezésű parkok, játszóterek jól bevált parkberendezési tárgya, mely akár a minimal design követelményeinek is megfelel.