Hulladékgyűjtők

A hulladékgyűjtő külső vázát 3 mm-es laposvasból készült ívesen hajlított masszív fémlemezek alkotják. A hulladékgyűjtő belsejében 120 l űrtartalmú kiemelhető lemezbetét található.

Ez az esztétikus hulladékgyűjtő típust egy 30 l űrtartalmú tűzi horganyzott, kivehető lemez kosárral láttuk el.

Az 1 mm-es perforált lemezből készülő 35 l űrtartalmú edénytestet egy díszes öntvény lábhoz csavarokkal szereljük. Az edénytest készülhet leemelhető, vagy fix kivitelben.

Ez a köztéri szemétgyűjtő egyaránt ajánlott parkokba, ligetekbe, strandokra, sétányokra. Billenthető rozsdamentes dróthálóval készült kosara könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé a szemét kosárból történő ürítésekor.

A 35 l űrtartalmú perforált lemez kosarat egy igen masszív 38 mm átmérőjű hajlított cső lábhoz fix kivitelben szereljük.

Az 1 mm-es perforált lemezből készülő 35 l űrtartalmú edénytestet egy ívesen hajlított 38 mm átmérőjű vázra szereljük. Az edénytest a vázról leemelhető kivitelben készül. Megrendelői igény esetén a kosarat fixen rögzített, vagy billenthető változatban is kivitelezzük.

40 liter űrtartalmú, csikktartóval felszerelt kosár egy 6/4 colos oszlopra van szerelve, melyen a kosár elfordítható, így az ürítés könnyedén lehetségessé válik.

5/4 colos hajlított acélcső vázra 50x25x30 cm méretű 1 mm-es perforált lemezből készülő kosár van felszerelve. A billenthető kosár 1 db csikktartóval van ellátva.

35 liter űrtartalmú, csikktartóval felszerelt kosár egy 6/4 colos oszlopra van szerelve, melyről a perforált lemezből készült kosár leakasztható, így az ürítés könnyedén lehetségessé válik.

A 35 l űrtartalmú 1 mm-es perforált lemezből készülő kosarat egy 60 mm átmérőjű cső oszlopra szereljük. A hulladékgyűjtőt csikktartóval látjuk el. A kosár készülhet leemelhető, vagy elforgatható kivitelben.

5/4 colos hajlított, igen masszív acélcső váz egy 50 cm hosszúságú, 32 cm átmérőjű 1 mm-es perforált lemezből készülő billenthető kosarat tart. A kosár 1 db csikktartóval van felszerelve.