Cégünkről

A Hírös Park Korlátolt Felelősségű Társaság 2005-ben alakult meg. A cégünk akkori fő tevékenysége zöldterület gondozás és parképítési tevékenység volt.
2007-ben a cég szervezeti-, és működési átalakításon ment át. Beolvadással történő egyesülést hajtottunk végre a parkberendezési tárgyak gyártásának területén már hat éves szakmai tapasztalattal rendelkező „Vegyeske” Kereskedelmi Betéti Társasággal.
A betéti társaság tagjaiból létrehozott új cégvezetés a betéti társaság nyomdokait követve, családi vállalkozásként kívánja a már meglévő vevőkörének és újabb partnereinek igényeit kedvező ár-érték arányú termékeivel, illetve rugalmas szolgáltatásaival maradéktalanul kielégíteni.
Társaságunk minőségpolitikáját a betéti társaság által eddig képviselt szemlélet képezi. Célunk, hogy a mindennapokban egyre erősebben érvényesülő követelményeket teljesíteni tudjuk, mely a megrendelői igények minél magasabb színvonalon történő kiszolgálását jelenti.

Vállalkozásunk alapelvei a következők:

  • Vállalt munkáinkat megbízhatóan, határidőre teljesítjük.
  • Mindenek előtt ügyfeleink igényeit tartjuk szem előtt.
  • Munkáinkra garanciát vállalunk.
  • Ügyfeleink számára megpróbáljuk a legkedvezőbb ár-érték arányú termékeket előállítani.

A cégünk referencia munkáit a betéti társaság eddigi munkái képezik.
Termékskálánk megrendelőink igényeihez alkalmazkodva folyamatosan bővült az elmúlt évek során. Ezt a prosperáló tendenciát újabb termékek bevezetésével a jövőben is folytatni kívánjuk.

A betéti társaság vevőkörét ez idáig főként parkfenntartó cégek, önkormányzatok alkották. Reméljük ez a vevőkör az elkövetkezendő időszakban tovább fog bővülni.

Cégünk a megrendelő igénye esetén a megrendelt terméket megadott határidőre az előre egyeztetett helyszínre leszállítja.
Az általunk gyártott termékeket különböző felületkezelési eljárásokkal tudjuk kezelni, amit a megrendelésnél egyeztetünk vevőinkkel.
Termékeinket a RAL színskála szerinti színekben porszórással felület kezeljük. A festés előtt vevőink igénye szerint horganyozzuk vagy galvanizáltatjuk a fém felületeket.
Fa felületeket gombaölőszerrel kezeljük, majd az előre egyeztetett színben, többszöri csiszolással és festéssel adjuk meg a fának a kívánt színt. Alapesetben szárított fenyőt használunk, de természetesen tudjuk vállalni hazai lombos (tölgy, bükk, kőris, akác), illetve trópusi úgynevezett egzóta fafajok alkalmazását is.

A katalógusban szereplő termékeink mellett készséggel állunk megrendelőink rendelkezésre egyedi terveik, elképzeléseik, megvalósításában.

 

Bisnode által kiállított tanusítvány